Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Atena inca consuma…

Atena inca consuma…

Oct 13
Ovidiu Buta
 
 …moda. Nu seminte cum facea d-nu care m-a condus la aeroport.  Si nici reviste colorate, cu fete incinse de la reflectorul din studio, ca vecinul de scaun.

Cu toate ca, dupa maratonul international de anul acesta, imi propusesem ma calmez si sa raman acasa, gustand din plin praful Bucurestiului, am decis in ultimul moment sa ma alatur delegatei de redactori de moda incolonati de catre Elmec la Athena Fashion Week.

La Atena vremea este frumoasa, oamenii frumosi si magazinele pline.  La tarabe se vinde Vogue iar ziarele finaciare nu isi deschid prima pagina cu nenorocirile din America, ci cu reclame la Versace.  In Concept store-ul intitulat foarte simplu "Shop" marfa zboara efectiv din rafturi.  Il intreb pe marketing manager daca au un plan de back-up in cazul in care piata o sa cada.  "Nu, pe noi nu ne afecteaza".  Grecia pare izolata de restul lumii.  Nu este doar un fals sentiment ci o realitate.  Chiar si americanii care isi beau whisky-ul la ultimul etaj de la "Grand Bretagne"  vorbesc despre Hermes si spa-uri si calitatea scaunelor in cursele transoceanice.

Femeile sunt proaspat coafate iar diamantele stralucesc discret la incheieturile mainilor si si-au propus sa sfideaze toata nebunia finaciara pornita chiar din tara lor de bastina cu Chanel si Bottega.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>