Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Age matters

Age matters

Oct 21
Ovidiu Buta
 
“39 este noul 25“ este cel mai interesant articol pe care l-am citit saptamana trecuta.  Concluzia: si varsta este o moda.  Sau la moda.  Anul acesta consumam stiri despre adolescenti teribili.  La anul despre barbati de success iar cu doi ani in urma despre octogenare care au condus la vremea lor lumea.

In 2008 am vorbit despre intoarcerea supermodelelor, de Madonna care, la 50 de ani, isi seteaza divortul din backstage-ul turneului mondial, Tina Turner in concert la 70 de ani.  Anna Wintour este in continuare considerata cea mai influenta  femeie din moda iar puterea ei pare sa creasca  exponential cu varsta.

De la tratatmentele hard menite sa stearga riduri si sa panseze sentimente ranite de trecerea timpului, noua moda in beauty este de “acceptare a varstei”. Nu ne mai ascundem nici buletinul si nici ridurile, doar le mai atenuam putin, luand ca exemplu personaje ca Jane Fonda.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>