Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Viata fara glossy

Viata fara glossy

Oct 17
Ovidiu Buta

 

Cum ar arata viata fara telefon mobil? (apropo, va rog insistent sa inchideti telefoanele atunci cand sunteti invitati la masa, chiar nu o sa pierdeti afacerea secolului).  Dar viata fara reviste glossy?

2008 este anul glossy.  Inca doua titluri noi pe piata, alte doua la orizont. Inteleg ideea dar nu reusesc sa inteleg piata.  De unde apar acesti cititori?  Migreaza de la un titlu la altul? Daca da, asta inseamna ca distributia de putere existenta astazi pe piata se va schimba cat de curand.  Daca nu, se va numi un (alt) pariu ratat.

Personal sunt fericit cu toata aceasta invazie glossy pentru ca ea ar trebui sa creeze concurenta, iar concurenta calitate.  Va forta sistemul sa caute nume noi (atentie amatorilor, nume noi, dar cu o minima pregatire, pentru ca nimeni nu mai are timpul sa scoleasca pe cineva) si va genera meserii noi: Fashion Director, Features Editor etc. dar pana la concluzia finala mai avem de asteptat cel putin inca un an. 

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>