Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Avem di toate!

Avem di toate!

Sep 23
Ovidiu Buta
 
Si Dior, si Cavalli, si Margiela si Burberry.  Si designeri de avangarda dar chiar si pe avangardistii avangardei. Acum avem de toate… Doar la asta ma gandeam saptamana trecuta la inaugurarea celui mai nou image store din Bucuresti.  A mai ramas ceva neadus in Romania?  Poate doar Chanel dar pe acesta o sa il trec la categoria "exceptia care confirma regula".

Am ars foarte repede niste etape. Am sarit de la branduri "facile" la cele experimentale.  De teama ca o sa aratam ca vecinul am pornit intr-o goanna nebuna sa descoperim "the next big thing".  Este incredibil ce se intampla acum pe piata de moda.  Este o nebunie aparent  frumoasa, un maraton stylish cu final neasteptata.

Dupa ce vom obosi de la atata probat si purtat, ne vom pune din nou intrebarea "si eu totusi ce o sa port" ignorand discret dressing-ul care geme de haine expirate moral.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>