Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Q&A

Q&A

Sep 19
Ovidiu Buta

 

Cateva raspunsuri la niste intrebari aruncate in eter:

Q: De ce o fata imbracata intr-un costum de baie apare la rubrica "prost imbracati" iar o alta d-soara, purtand un costum identic, la rubrica "bine imbracati"? (Dan Capatos)

A: Pentru ca si un biet costum de baie poate sa stea bine pe cineva si oribil pe altcineva.  Vorba poetului: "depinde si cine il mobileaza"

Q: De ce sa nu ma numesc designer vestimentar chiar daca nu fac colectii? Doar am absolvit o facultate de profil si pe diploma mea asta scrie! (Maria Marinescu)

A: Draga Maria, exista o mare diferenta intre un absolvent de design si un designer.  In primul rand de experienta.  In al doliea rand de frecventa. Si, in al treilea rand de finalitate-unul doar deseneaza, celalat si vinde ceea ce a desenat.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>