Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Curatenie olimpica

Curatenie olimpica

Aug 08
Ovidiu Buta

 

China a reusit performanta ca intr-un timp relativ scurt sa schimbe complet fata Beijingului. Iar dupa ce au terminat de fatuit gigantica metropola, oficialii au decis sa implementeze programul de renovare si la populatia inocenta. Au fost instaurate reguli pentru scuipatul in public (am fost nimerit si eu de cateva ori in plimbarile mele prin Orasul Interzis de flegme prost tintite) dar si pentru urinatul "la liber". 

O brosura referitoare la vestimentatie si igiena personala a fost tiparita in 4.000.000 de exemplare si impartita in toate casele din Beijing in incercarea de a schimba stilul si ticuriele vestimentar-sanitare ale chinezilor. 

Spicuiesc:

Nu este acceptat:
-purtarea pijamalei in public
-ciorapi albi cu pantofi negri
-gulere inalte daca ai gatul scurt
-fuste din piele, culori puternice, piese de vestimentatie transparenta
sau mai mult de trei culori intr-o tinuta

(cat de romaneste suna toata povestea!!!!)

Alte reguli: barbatii trebuie sa se rada zilnic, femeile sa poarte un machiaj lejer si sa isi fixeze lungimea fustei in functie de varsta (doar fetele tinere au voie sa poarte fuste mai scurte, cu 3 pana la 6 cm deasupra genunchilor), iar toata populatia trebuie sa se abtina de la mancaruri bogate in usturoi !

Nu ai voie sa te certi pe motiv de "cine plateste factura la masa" si nici sa fortezi oamenii sa bea la un banchet.

Multe dintre aceste reguli sunt intr-o totala contradictie cu traditia chineza: ca o seara sa fie considerata "reusita" ea implica obligatoriu "lupta pe factura" dar si antrenarea partenerilor in adevarate concursuri bahice.
 

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>