Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Moda si filmul

Moda si filmul

Aug 18
Anna Wintour si The Devil Wears Prada

Nu mi-a placut filmul si nici cartea "Diavolul…..". Nimic din ele nu are legatura cu realitatea exceptand, poate, senzatia de frica pe care o inspira Anna Wintour precum si biroul ei tapetat cu fotografii alb-negru.

Multe filme s-au distrat cu acest subiect pretinzand ca o sa ne ofere imaginea "adevarata", necosmetizata, a modei. Nu au reusit.  "Pret a porter"-ul lui Altman este o alta demonstratie de prost gust desavarsit, plin de designeri care au regretat, imediat dupa premiera, ca au acceptat "sa isi joace rolul".

Moda si-a jucat si ea rolul cu succes in destul de multe filme in trecut si nu inteleg de ce astazi a devenit un subiect atata de dificil de surprins pe pelicula (exceptia care confirma regula: Signee Chanel). Este totusi prea mult circ, sunt prea multe tipete si personaje grotesti inghesuite pe m2.
Oare asa aratam noi de la distanta? Sau ne luptam cu o imagine construita chiar de noi si care acum s-a intors impotriva noastra?

Despre film si moda

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>