Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Chanelisme

Chanelisme

Aug 05
Ovidiu Buta

Aproape in toate precolectiile a existat cate un citat "Chanel". Sunt curios daca acest lucru o sa fie pastrat si in prezentarile de moda de la Paris si Milano.

Elbaz o foloseste pe Chanel drept pretext pentru a insera in colectia Lanvin atat rochia neagra, cat si celebrul taior al domnisoarei Coco. Miticul costum se regaseste, dar intr-o varianta sport, din fas si cu fermoare mari aurii, chiar si DSquared. Rochiile din anii '30 Chanel apar atat la Cavalli cat si YSL, iar camelia am gasit-o tesuta pe captuseala mantourilor McQueen. Williamson este mai "subtil" si isi imprima in special tinutele de seara cu imagini din "Baletele ruse", spectacolul care a influentat-o atat de mult pe Coco.

Cei mai directi sunt insa gemenii canadieni care, in interiorul costumului de care vorbeam mai sus, au folosit logoul Chanel, transformat cei doi C inlantuiti in doi D.

 

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>