Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Trend de producator. Costume de baie

Trend de producator. Costume de baie

Iul 23
Costum de baie Jolidon

E vara! E vacanta! Peste tot aceleasi sloganuri, aceleasi indemnuri de a pleca in vacanta, de a-ti petrece timpul liber la soare, de a te lasa vrajit de exotismul plajelor. Toata lumea e innebunita dupa temperaturi cat mai ridicate, dupa leneveala de vara si evadarea in cele mai senzationale locuri ale globului. Deja suna a publicitate pentru firme de turism.

De fapt e vorba de producatorii de costume de baie din Romania, cei care ar trebui sa isi numere, la final de fiecare zi de vara, tasca doldora de lei zornaitori, sa inregistreze profituri uriase, sa dea marea lovitura a anului.

Daca incepi cautarea in stilul cat mai modern posibil, adica pe internet, dai de extrem de putina informatie cu privire la cei care totusi, in Romania de azi, produc costume de baie (Sa nu ii luam pe cei care comercializeaza, ci doar pe cei care s-au inhamat la procesul de productie).

Daca apelezi la ghiduri editate de specialitate mai dai de vreo cativa, dar si aici e problema de afiliatie (care la ce asociatie trage…), deci daca nu esti la zi cu toate asociatiile, slabiciunile si afinitatile din domeniu, risti sa ai doar o informatie ciuntita si de cele mai multe ori preferentiala. Ar mai fi informatia oficiala pe care o poti obtine intreband pe la ministere …dar in ziua de azi, cand viteza e prima noastra definitie, cine mai are timpul necesar unor asemenea sapaturi? (Risti sa treaca si vara si actualitatea informatiei.)

Ar mai fi o varianta. Sa mergi direct la sursa, adica la magazine si sa vezi ce iti spune piata. E singura care nu minte. Dar sa vedem ce am obtinut la o cautare rapida, dupa cum spuneam:

Ca de obicei, pe primul loc si in toate sursele de informatie dai de producatorul principal din Romania, Jolidon. Apoi de Pepos de la Oradea. In Cluj mai gasesti date despre o firma Melux, dar care nu are site, deci nu poti afla prea multe. In cele cateva rapide cautari mai dai peste firme ca Meca Comexim si Ramada din Bucuresti, Cover Me Design tot din Bucuresti, Redytex din Targu Mures, Okea Group din Zalau. Si tot din Zalau ar mai fi un producator cunoscut din domeniul lenjeriei, Uniconf, care de curand a lansat si o linie de costume de baie, dar asta nu am aflat-o din sursele mai sus mentionate (noroc ca mai exista si sursa clasica “din gura in gura”).
 

Costume de baie Jolidon

 

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>