Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Travel Issue

Travel Issue

Iul 28
 Ovidiu Buta  
 
Saptamana aceasta am decis sa ne ocupam de vacante si calatorii fashion&beauty…asta si pentru ca am invatat ca a calatori este o arta, dar sa o faci cu stil este deja o provocare.

Anul acesta am fost invitat de catre Academia de Arta sa raspund la intrebarile studentilor legate de subiectul Moda.  Intrebarea care a revenit, sub diverse forme, de-a lungul celor doua ore a fost :"Ce ar trebui sa faca un designer ca sa fie in permanenta conectat la ceea ce se intampla?".  Pai ar face bine sa CALATOREASCA.

Nu (mai) cred in designerii care isi traiesc viata in spatele obloanelor inchise, rupti de realitate, in speranta ca astfel vor fi considerati drept elitisti. Nu sunt altceva decat frustrati si limitati, iar aici intra si cei pentru care moda incepe si se termina invariabil la Paris sau cu un singur designer.

De cand economia de piata ne-a adus in viata noastra cursele low cost, un drum pana la Paris a ajuns sa coste exact cat biletul la personalul de Calafat. Si, in loc sa te duci sa vizitezi ratele anorexice care plutesc pe lacurile patriei, crezand ca astfel esti si Eco si Bio la un loc, mai bine zbori 3 sau 4 ore pana la Madrid, Barcelona, Londra sau Paris, unde poti sa gusti un sandwich Bio in timp ce urmaresti peisajul strazii.

In loc sa te inchizi in casa cu un roman al Sandrei Brown mai bine bati bibliotecile lumii si te pui la punct cu subiectul Moda. In loc de Mall poti sa alegi Rue Cambon sau Oxford Street, sa ii faci o vizita lui Chanel sau Westwood, sa probezi o haina, sa o simti, sa intelegi cum a fost facuta. Iar daca inca o sa mai ai intrebari, poti sa gasesti raspunsurile fie la V&A sau la Les Arts Decoratifs.

Travel Forest! Macar cat inca mai ai apetit si energie.   

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>