Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Et voila! Continuarea…

Et voila! Continuarea…

Iul 11
Ovidiu Buta
 
Geniul lui Chanel a constat in impletirea perfecta a practicului cu esteticul, al functiei cu seductia.  Aceasta este formula care a generat atat miticul taior Chanel cat si rochia neagra (Balnciaga introduce din urmatorul sezon o linie speciala "Balenciaga Black Dress"). Si, la fel de celebre ca acestea, intotdeauna vor ramane  replicile lui Coco.
 
Instalata in salonul de pe Rue Cambon, imbracata invariabil in taior si tragand cu nesat dintr-o tigare (chiar, ce marca fuma???) ea a lansat o serie de "vorbe de duh" care au facut istorie.  In moda le scoatem din maneca de cate ori avem nevoie sa justificam sau sa explicam ceva sau pe unele le scriem la inceputul agendelor ca perfecte motto-uri de viata.
 
Cel mai cunoscut dicton este "moda trece dar stilul ramane". De fapt el  face parte dintr-o fraza ciuntita de-a lungul timpului si care schimba putin datele problemei. "La mode passe, le style reste. Le style reste, meme s'il se renouvelle et se developpe. Comme un arbre. C'est le meme arbre mais a chaque printemps, il este different".
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>