Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Blana de august

Blana de august

Iul 22
Ovidiu Buta

 

Revista Vogue Franta este pusa, din nou, pe scandal. Un editorial despre blanuri si protestatari va genera un foarte dorit PR.

Blanuri in august? De ce nu? In definitiv pre-colectiile pentru toamna-iarna intra in magazine inca din luna iulie. Daca frunzaresti revistele importante din intreaga lume vei observa ca editiile pe august sunt dedicate sezonului rece, mai putin in Romania unde, in mod traditional, in luna august fie vorbim despre costume de baie (material care va fi citit la plaja de femei care si-au cumparat acest obiect de vestimentatie in urma cu o luna) sau invatam care este tendinta principala a sezonului. Tot cald.

Acest nefiresc si dubios decalaj nu are nicio scuza. Pentru cei care gusta moda, august este considerata "perioada de pregatire" a garderobei sezonului urmator. In magazine exista deja colectiile iar designerii romani si-au prezentata si ei propunerile pentru toamna-iarna. Si nu cred ca cineva va face scandal cand o sa vada blanuri in august. Din contra.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>