Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Spring-summer men pre-collection Milano (II)

Spring-summer men pre-collection Milano (II)

Iun 25
 Ovidiu Buta

Daca pentru toamna-iarna aproape toate colectiile pentru barbati au mizat pe un pantalon cu o lungime destul de ciudata, ca si cum acesta ar fi intrat la apa sau a fost imprumutat de tata din garderoba fiului, pentru primavara-vara lungimea revine la normal.

Un alt lucru care merita marcat este raspunsul la intrebarea pe care mai nou industria modei si-o pune :”cum poti sa faci pe cineva sa nu se plictiseasca foarte repede de un brand?” (sa convingi cumparatorul sa nu mai migreze de la un sezon la altul de la brand-ul tau la cel al concurentei). Tocmai pentru ca moda bate moneda pe diversitate (“amesteca!”, “experimenteaza”, “totul este permis acum!”) ideea de “one brand-one total look” risca sa dispara, iar castigurile casei de moda x sau y sa scada.

Am remarcat inca de la Dsquared, de sezonul trecut, ambitia designerilor de a face ca lucrurile sa reziste mai mult in timp si, in special, pe cumparatorul lor. Astfel, Dean&Dan ataseza pantalonilor sport, din denim, tot felul de accesorii cu care sa te poti juca (batiste, lanturi, pins etc) iar cei de la YSL trateaza denimul astfel incat sigla YSL sa apara tot mai pronuntat , la fiecare spalare, pe unul din buzunare (reversul ideii de cerneala invizibila).

 

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>