Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Pharrell

Pharrell

Iun 27
Ovidiu Buta

Pharrell is birking of himself (vorba d-nei Blow) in cel mai nou single Madonna. Modul relaxat in care specimenul batut in diamante da cu o geanta Birkin de toti peretii asa, ca suprem dispret fata de pretul astronomic al creatiei mov, imi aminteste de povestea lectiei unei dive romanesti data unei starlete.

La Teatrul Tanase, in perioada in care Josephine Baker se plimba pe Calea Victoriei intr-un carucior tras de doi struti, mare zarva: se monteaza o noua revista.

In rolul Divei, amanta unui potentat al epocii… Aceasta intra timida pe scena si, in loc sa ofere o partitura a la Wanda din Gaitele (aventuriera fara scrupule, imbracata doar in Lanvin sau Chanel), se aseaza cuminte pe scaun si isi impatureste meschin blana in poala. 

Regizorul inebuneste si o chema pe vedeta teatrului sa ii arate ipochimenei cum se comporta o Diva.  Aceasta intra supla si relaxata, paseste plina de siguranta tarand blana prin praful scenei, 

se aseaza pe scaun incrucisand picioarele imbracate in matase neagra iar blana o arunca cu nonsalanta pe spatarul scaunului.

In culise, regizorul ii spune Divei : "de ce nu pot toate sa fie la fel ca tine?".

Diva:" Dragule, pe vremea mea primeam un briliant doar ca sa imi pun un picior peste celalalt … astea si le deschid pe amadoua doar pentru o friptura".

 
  
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>