Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
In lumea modei totul se schimba, mai putin puterea Anne Wintour

In lumea modei totul se schimba, mai putin puterea Anne Wintour

Iun 20
Ovidiu Buta
 
Ieri ma delectam cu Coco iar astazi am gasit o parte a unui interviu care a facut istorie: Anna Wintour intervievata de Barbara Walters. S-a consumat suficienta cerneala pe acest subiect mai ales ca a fost prima reactie publica a lui Nuclear Wintour dupa lansarea "Diavolului se imbraca de la Prada".

In fine, Anna trece cu foarte mare eleganta peste toate intrebarile capcana ("we expect, we don't dictate…" – referitor la ipoteticul dress code pe care l-a impus la Vogue) dar ceea ce doresc sa punctez este ca "Diavolul se imbraca de la Prada" a transformat-o pe Anna intr-o icoana pop, a introdus-o in cotidianul nostru, ea devenind, ca si Lagerfeld, dintr-un personaj elistist care exista doar pentru cunoscatori, suspendat undeva deasupra tuturor si respirand doar aerul rarefiat al exclusivismului, un subiect de dezbatere, o imagine recunoscuta instantaneu pe orice meridian.

Ca sa alimentez si eu teoria conspiratiei din buildingul Conde Nast de la New York, intreaga poveste a  angajarii asistentei simple, dar cu abilitati literare, pare sa fie doar o strategie geniala de marketing a d-nei Wintour construita pe ideea pe care o sustine cu tarie ca "image matters". 
 
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>