Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Bucataria modei

Bucataria modei

Iun 14
  Ovidiu Buta

De multe ori imi imaginez moda ca pe o mare bucatarie, cu lucruri conservate in camari racoroase, cu lucruri proaspete pe tavi de ceramica olandeza si cu semipreparate ascunse prin rafturile frigiderului … Maiestria consta sa gatesti din toate acestea ceva nou, cu gandul la cineva pe care il cunosti, si pe care vrei sa-l surprinzi.

Multa lume se imbraca exact in stilul in care are bucataria amenajata.  Stilul clasic-batranicios este preferat de doamnele care inca au oale si cratite rosii cu buline albe si bufete inalte, cu geamuri de sticla, pline de borcane si farfurioare desperechiate. 

Obsedatii de branduri, cei care isi presara invariabil conversatia cu LV, G, CD etc, isi umplu bucataria cu aparate lucioase, futuriste, greu de pornit sau oprit, al caror scop nu este deloc unul casnic, ci doar sa nasca invidia vecinilor.  Iar vestimentatia studentilor are ceva din nonsalanta pachetelor colorate de fast food, uitate goale pe masa schioapa din camin.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>