Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Irina Marinescu – RFW 2008

Irina Marinescu – RFW 2008

Mai 13
Irina Marinescu toamna/iarna 2008-2009
 
 
 
Prezentand o colectie integral masculina, Irina Marinescu a facut una din cele mai inteligente miscari posibile pe harta modei romanesti. Este de departe cea mai buna colectie a ei, si cea mai buna colectie masculina din festival.

In mod ironic, aceasta colectie este cu mult deasupra celor feminine prin care Irina Marinescu a devenit cunoscuta. Moderna, lejera, fara absolut nici o greseala de stil, cu o gama cromatica subtila si rafinata, aceasta colectie a depasit orice abordare asa zis romaneasca a modei masculine si isi merita linistit locul pe orice podium parizian.

Fara nici o referinta asupra trecutului prost interpretata/stapanita, fara nici o aluzie la viitor … este 100 % design, matur, inteligent si de o prospetime incredibila. Extraordinar!

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>