Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Bob la Bucuresti

Bob la Bucuresti

Mai 26
 Ovidiu Buta

Am ajuns si eu la Hard Rock Cafe obligat cumva de o lansare organizata de niste prieteni. Se spune ca este cel mai reusit club din circuit si chiar arata bine. Din pacate decoratorii nu au avut cum sa intervina si la publicul spectator, sa il mai sfatuiasca putin, dar asta este deja alta discutie.

Intr-o pauza de socializare iau la rand vitrinele instalate in locatie si descopar: un costum purtat de John Lennon ( designerul care a operat pe stilul lor a fost Pierre Cardin, iar formatia Beatles a fost cea care a dat modei si "the beatles boots", ghetele cu insertii de elastic pe lateral) un tricou al lui Stefani din perioada No Doubt (pe cand nu stia de Westwood sau D&G) si, ascunsa langa bucatarie, cea mai importanta piesa: un costum semnat de Bob Mackie! O tinuta gen "dorobant major" purtata de obicei de fetele de la Crazy Horse din Paris, dar "dedicata" lui Elton John.

Bob, cunoscut si ca "sultanul paietelor", este unul dintre designerii mei de costume preferati.  Mackie a imbracat-o pe Cher, cand aceasta a castigat Oscarul, in celebra tinuta kitch, la care actrita/cantareata a asortat o replica care a facut si ea cariera: "As you can see I did receive my Academy booklet on how to dress  like a serious actress."
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>