Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Iasi la patrat

Iasi la patrat

Mai 15
Ovidiu ButaCele 31 de colectii din cadrul RFW ar fi meritat mai mult decat doua zile, dar cata vreme evenimentul se sutine doar prin bani de la sponsori singura solutie este sa incerci sa ai in cadrul RFW doar colectii bune. Iar acest lucru nu este posibil fara implicarea presei.

Cei care se bat in fiecare an pe primul rand, ei, care isi parasesc redactiile si se alatura acestei colorate caravane, ar trebui sa indice cine merita sa mearga mai departe. Nimeni altcineva. Senzatia mea acum, in clipa in care scriu acest text si lucrul care ma bucura cel mai tare, este ca parerile celor din presa coincid si doar nuantele difera.

Principala calitate a acestui eveniment este ca inca exista. Intr-o tara in care moda romaneasca

dispare treptat atat din garderobe cat si din conversatii si reviste, Iasiul se ambitioneaza sa demonstreze ca totusi subiectul este prea important ca sa fie ignorat. Este „cool” sa te imbraci in Dior, dar este „super cool” sa iti sustii marcile proprii. Cele care merita, desigur! Iar designerii poate o sa inteleaga, pana nu este prea tarziu, ca piata evolueaza cu repeziciune, cere mai multa atentie, implicare, comunicare, reclama, marketing samd. Acum, simpla creatia nu mai este suficienta.

Nu stiu cum o sa fie urmatorul RFW si nici cand o sa se desfasoare. Exista posibilitatea insa ca el sa intre intr-o normalitate necesara, cu doua editii pe an, iar aceasta va fi sansa modei romanesti sa recupereze din decalajul fata de brandurile straine care le concureaza.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>