Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Moda politicii la RFW

Moda politicii la RFW

Mai 09
Weather Report
Este ora 16.00 si mai sunt doar cateva ore pana incep prezentarile. Ca in fiecare an am senzatia ca tot Bucurestiul s-a mutat la Iasi. Biletele de avion s-au epuizat de cateva saptamani, hotelurile sunt pline, iar fericitii proprietari de restaurante din zona Salii Sporturilor isi freaca multumiti mainile.Saptamana Modei a debutat cu o conferinta de presa unde discutia a alunecat catre ceea ce o macina pe Irina Schrotter de ceva timp : politica si d-nul Nechita, Basescu invitat la Iasi si o posibila „teapa” a Primariei cu un concert electoral semnat Goran Bregovici.

Nu suport politica sub nicio forma in special de cand Mr. Nastase, pe atunci prim ministru, a aruncat toata moda la groapa de gunoi dintr-o singura fraza. Toata aceasta aversiune fatisa a politicii fata de moda si industria textila imi este  de neinteles cata vreme domnii si doamnele care se vad si se cred mareti conducatori ai natie stiu exact cu ce se manaca un consilier de imagine si cat de importanta este cravata rosie a unui politician.
Intotdeauna moda a facut politica si a functionat ca un partid in toata regula. Ca si politica, moda a lucrat pe toate planurile, a vrajit minti, a promis mult si a facut in cele mai multe cazuri putin; moda ne vinde o imagine si ne ofera cu totul altceva in viata reala. Ca si politica, moda stie sa minta frumos. Diferenta este ca putem sa traim linistiti fara politicieni dar mai putin fara haine.

Update: La Sala Sporturilor se traieste cu multa cafea, tigari, bere Peroni si Finlandia. Un imens lounge a fost instalat la intrare pentru cei care se presupune ca mai au timp liber.  Si ca bonus, starea vremii la Romanian Fashion Week primita cadou de la Alina.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>