Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Carol the waiter, Simon the Fag

Carol the waiter, Simon the Fag

Apr 11
Ovidiu Buta

Iubesc aceasta replica si de multe ori ma surprind gandind aproape la fel despre moda.  Adica direct, fara nuante sau alte floricele decorative.  Initial am crezut ca nu este bine, dar valul de prezentari care se anunta ma face sa cred ca totusi aceasta este singura formula corecta de a vorbi despre ele.  Nu imi spun nimic, nu au nici o baza solida, sunt doar o insiruire negandita (nici macar planificata) de tinute adunate din diverse perioade, dulapuri sau magazine.

Cred ca ceea ce incepe sa lipseasca modei romanesti este creierul si doar cativa designeri par dispusi sa spuna povestea asa cum trebuie in prezentarile lor de moda.

Lene, manierism, minciuna, haute couture, copy paste ….am crezut ca au disparut….m-am inselat, ele revin treptata pe catwalk, resuscitate de diverse nume si evenimente "de top". 

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>