Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Astazi sunt Ecolochic!

Astazi sunt Ecolochic!

Apr 01
 Ovidiu Buta
 
Exista doua lucruri pentru care accept si mi se pare normal sa donez bani: actiunile de caritate dedicate batranilor si cele care sustin ecologia. Ambele ma privesc direct. Imi place sau nu, senectutea este o destinatie obligatorie cu toate mizeriile ei inerente. Pana a ajunge insa la venerabila varsta mai am totusi niste ani buni, dar pana la sufocare sau inghet, se pare ca mai am (avem!!!) doar foarte putin.

Ideea Tabu este genial de simpla: toate bannerele care ne sufoca vizual pot fi transformate in accesorii chic, cu putin talent si ustensile de bricolaj. Practic este o varianta eleganta de reciclare care imi pune si creierul si talentul la munca.

Suntem destul de refractari la ideea de reciclare, o data pentru ca suntem o natie extrem de lenesa, in al doilea rand pentru ca am fost fortati, copii fiind, sa ne inrolam in programul 3R. Am adunat borcane, am facut planul la maculatura, am sapat santuri, doar pentru a nu avea nota scazuta la purtare. Astazi trebuie sa invat sa trec peste aceasta lene si peste traumele copilariei, iar Tabu mi-a oferit scuza perfecta.

 

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>