Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Politica romaneasca poarta Prada

Politica romaneasca poarta Prada

Mar 04
Ovidiu Buta
 
Duduia Basescu, acesta Linda Evangelista mioritica corcita cu Bush jr. isi cara peste tot gentile “de firma”.  Bravo ei, dar ma intreb de cand toata aceasta nonsalanta (inconstienta) mai ales cand nu esti straina de fenomenul “presa de scandal” care va evalua, intotdeauna si  fara sa greseasca, toate sumele investite in tinuta ta zilnica?

Zilele trecute s-a asezat langa mine, la o cafenea,  o alta d-na politician, vopsita prost galben pai in cap si cu un parfum greu de ignorat. De sus in jos: bluza Prada, jacheta Iceberg, fusta Moschino, cizme Cavalli. Un intreg bazar ambulant de brand-uri, prost combinate, fiecare cu logo-ul la vedere.  In manuta o geanta pe care d-nul Galliano si-a imprimat cu litere de tipar numele pe ambele parti . Nu am stat sa calculez sumele investite ca deja ma dureau ochii.  Cand dau sa plec se intoarce surprinsa si ma intreaba suav :”Ce mai faci? Care mai este viata ta?”.

O stiam de la o emisiune unde, culmea, nu ne-am placut deloc din prima secunda si nici nu am facut un efort in a ascunde acest lucru.  Dar daca fata tot incearca sa fie politically correct, macar sa ii raspund civilizat: ”Multumesc, bine. Interesanta geanta”.  “Da, nu este asa?” se entuziasmeaza ea ca proasta, trecand peste ironia evidenta.  “Am mai multe”. “Pe bune?”. “Da, dar vezi sa nu afle presa”.  Ce sa mai afle duduie, ca se vede brand-ul de la 10 km.

Dragele mele, nimeni nu spune ca politica se face in saci de iuta, dar macar cand stiti ca va expuneti, lasati dracului marcile evidente.  Cum poti sa imi spui ca anul acesta trebuie sa strang cureaua cand tu tocmai iti cumperi una din piele de crocodil?  Iar d-na Udrea, ca tot evita toata lumea subiectul, arata a orice mai putin a politician.  Tocmai din cauza tinutelor cu iz de centura nimeni nu o ia in serios.  Problema d-voastra d-na Udrea este foarte simpla: ma uit la un politician ca sa aflu care mai este starea natiunii, ce se intampla cu noi, solutii etc. si mai putin pentru atuurile fizice scoase  la vedere.  Pentru acestea din urma am la dispozitie revistele porno sau internetul.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>