Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Influente in 2008

Influente in 2008

Mar 25
 Ovidiu Buta
 
Eco
Discutiile Eco vor continua, probabil chiar mai zgomotoase decat de obicei.  Revistele si evenimentele de moda nu vor rata nici anul acesta acest subiect "hot". Exemplu: EcoloChic by Tabu .
 
Olimpiada
Beijing-ul se pregateste sa ofere lectia suprema despre ceea ce inseamna acum "made in China".  China nu mai inseamna doar matase, falsuri, "Ultimul imparat" ci si "noul El Dorado al modei". De la branduri celebre care isi deschid cu repeziciune magazine speculand apetitul pentru lux sau realizeaza show-uri faraonice (Fendi pe Marele Zid Chinezesc) de la echipe de top care lucreaza pentru reviste de top (Vogue in special) si artisti inrolati in programe de cosmetizare a gigantei metropole, toata lumea modei priveste astazi spre China.
 
Recesiunea economica din Statele Unite
Si cei mai sceptici dintre sceptici ar trebui sa recunoasca ca visul american trage sa moara. Piata americana, invadata de produse chinezesti si indiene, si aflata in cautarea unor solutii de supravieturire, prefera sa nu mai investeasca aproape deloc in moda.  Un declin simtit chiar si de romanii prezenti la targul "the Train". 
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>