Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Despre o alta stare a natiunii

Despre o alta stare a natiunii

Mar 10
 Liana Martin

Sau despre noua moda in moda romaneasca:

Iei una bucata jurnalist de moda, te incrunti cu mainile in sold la el si incepi sa ii explici cum ca el nu are nicio pregatire, nicio cadere si nicio abilitate sa iti critice tie “dedesubturile meseriei de creator” si in special sa te invete pe tine ce sunt alea reguli ale modei. Iar daca vezi ca opune rezistenta, te incrunti si mai abitir, avand grija ca in jur sa ai de la 30 de martori in sus, cum ca tu esti singurul, unicul, marele si inegalabilul.

Si daca nici asa nu a inteles, in fata acelorasi nenumarati martori si cat mai in public posibil (oare n-o fi pleonasm?! nu stiu ca n-am pregatire :) ), il ameninti pe acelasi journalist de moda ca o sa ai personal grija de el. Adica “vezi pe unde mergi si cum calci, si mai ales uita-te in spate mereu! Ca eu sunt o persoana razbunatoare si nu te pune cu mine!”

Se pare ca practica de tip mafiot are cea mai mare trecere in Romania. Ai indraznit sa spui ceva de mine, te tai! Scurt si la obiect si in public, dupa cum spuneam. Oare la ce-s buni martorii? Cred ca la noua strategie de marketing care se practica. Eu stiu sa fac moda pentru ca stiu sa amenint. Iar voua, celor care va imaginati ca stiti si voi ceva despre moda: hai sictir, provincialilor!

La asa practici asa public. Sa nu ne mai miram ca nu evoluam. Mai bine facem funeraliile modei romanesti.

 

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>