Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Coco, Viv si alte doamne

Coco, Viv si alte doamne

Ian 28
 Ovidiu Buta

Saptamana trecuta mi-am petrecut aproape tot timpul la precolectii.  In afara de Balenciaga care se pregateste sa dea o noua lovitura de gratie cumparatorilor, colectia pe care am simtit-o foarte aproape de sufletul meu a fost cea de la LanvinAlbert a decis sa aduca in aceasta colectie un omagiu designerilor femei: Coco, Vivienne si, surpriza, d-na Sander, a carei lipsa o plange astazi toata lumea modei.

O colectie impresionanta prin creativitate si executie in care taioarele stricte si serioase Chanel devin in mana lui Albert romantice si fluide, jocurile si drapajele lui Westwood sunt inglobate in tinute cu aspect victorian, iar simplitatea specifica lui Sander se regaseste in special in partea de mantouri a colectiei.

Un exercitiu in care simiti placerea creatiei, intr-o paleta sobra, cu accente de verde si mov.  Poate cea mai frumoasa colectia pe care am vazut-o in ultimul timp si care imi aminteste de perioadele cand stateam cu sufletul la gura sa vad ce  o sa mai faca designerul meu preferat. 

Iubesc sa mai simt, macar din cand in cand, acea emotie pe care o credeam uitata, tocita de cele peste 200 de show-uri pe care le "inghit" anual. 

 
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>