Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Moda mea II

Moda mea II

Dec 20
Ovidiu Buta
 
Iso 
Alias: Catalina Ispopescu. Cea mai frumoasa si interesanta femeie pe care am intalnit-o pana acum, manechin de succes in anii '90, lucrand cu nume ca Armani sau Mariella Burani si careia ii datoram prima editie a concursului "Elite", cel mai important concurs de manechine al perioadei.
Catalina Isopescu era (este) un personaj complex, o femeie uluitoare si extrem de inteligenta.  Intr-o perioada in care Catalin Botezaru isi tapeta casa si viata cu insemnele Versace, iar cizmele din perspex pe care le purta Janine erau considerate simboluri absolute ale modei, Catalina trecea senina si eleganta prin viata imbracata invariabil in negru, cu parul strans intr-o coada simpla, oricand dispusa sa intre intr-o discutie cu tema Moda. Iso traia cu 10 ani inaintea tuturor, bransata la o lume la care doar visam.
Sora Catalinei, Ioana, este publisher-ul revistei Omagiu iar tatal lor este cunoscutul realizator de televiziune Emanuel Isopescu. Astazi Catalina este partener al uneia dintre cele mai creative agentii de publicitate romanesti .    
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>