Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Sa va amuzati singuri

Sa va amuzati singuri

Noi 29
Ovidiu Buta
 
Gigi Becali va lansa o linie vestimantara dedicata barbatilor despre care "specialistii in moda" cred ca va concura direct marca Versace.  Iar cand nu va mai putea face fata comenzilor, d-nul Becali are ca optiune un "joint venture" cu Maria Grappini.
 
Din ziarul Can Can : Asemanarile dintre Becali si Versace
 
"Criticii de moda afirma ca o asemenea linie vestimentara ar avea succes, fiindca Gigi Becali reprezinta un nume puternic in orice domeniu.
Daca ar investi in moda si ar atrage de partea lui profesionisti adevarati, ar putea castiga bani si din aceasta afacere, mai arata specialistii din lumea modei.  Potrivit acestora, intre Versace si Becali ar exista si anumite similitudini: "Linia vestimentara Versace este una stralucitoare, care epateaza prin folosirea auriului si a argintiului.
Aceasta inclinare catre auriu o are si Gigi Becali, care si-a tapat interiorul Palatului cu aur de 24 de carate! Iata ca, macar din acest punct de vedere, o astfel de linie vestimentara marca Becali ar avea tendinte asemanatoare cu ale lui Versace".    
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>