Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Dintre sute de reviste….

Dintre sute de reviste….

Noi 28
Ovidiu Buta
 
Ma amuzam ieri la ideea ca cineva ar pune in aplicare toate sfaturile care apar in revistele de decembrie.  Toate odata :).
 
Nu exista revista fara "party".  "Hai la party", "dress for a party", "machiaj de party", dar nimic despre cum sa ascunzi lipsa chefului de party.
 
Pentru ca a devenit foarte "cool" sa arati ca te preocupa arta, eu le propun cititoarelor, doar pentru luna decembrie, un Renoir in rama de Picasso.  Ata si cuiul pot fi, fara probleme, cumparate de la Fendi.
 
O noua aparitie: "Eve".  Ca imagine arata mai bine decat sora ei din UK, ca texte …. hmmm.  Citez "Frumusete pe covorul rosu in doar 20 de minute".  O si vad pe Penelope dand fuga de la filmari, ajunge acasa, stoarsa, si tipa la menajera, "mai am doar 20 de minute pana incepe Oscarul, unde naiba este revista aia, nu vezi in ce hal arat?".  Iar menajera sa o intrebe, foarte calma: "editia bitanica sau cea romaneasca?".
 
Lectura placuta!
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>