Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Cizme de cauciuc

Cizme de cauciuc

Noi 16
Ovidiu Buta

Ploua groaznic in Bucuresti si cu traficul blocat (ca de obicei) am hotarat sa plec pe jos de la biroul F&B la cel de la MMG… In timp ce ma felicitam pentru ideea de a incalta o pereche de cizme de cauciuc am auzit "Ia uite si la asta ce poarta in picioare. Hihihihih".

D-soara in cauza purta sosete si pantofi cu toc si era uda leaorca, vanata dar se simtea foarte cool banuiesc … Nu m-a enervat deloc comentariu ci m-a pus pe ganduri: cum de acceptam ca, de exemplu, tasca postasului sa fie purtata de scolari, inlocuind clasicul ghiozdan, costumatia dansatoarelor la bara de starletele mioritice, costumul de afaceri la vanzatorii de CD-uri pirat si nu reusim sa ne obisnuim cu o banala pereche de cizme de cauciuc in moda strazii?

Chiar atat de limitati suntem? Sau poate ca in moda strazii "cool" echivaleaza cu "lipsit de practic" si nu am realizat eu?

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>