Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Deceptia Lang

Deceptia Lang

Sep 14
Helmut Lang

Cred ca sezonul acesta va intra in istoria mea personala drept "perioada deceptiilor".  Din fericire, ele par sa se rezume doar la cateva nume din moda si nu la cele din viata mea particulara. :)  Astfel, dupa o lunga absenta de pe scena modei, marca Helmut Lang se reintoarce la New York cu o colectie prin care incearca sa isi recucereasca pozitia de lider, pierduta in urma cu destul timp prin vinderea casei catre Prada.

Lang a fost, pentru mine, primul contact cu minimalismul.  L-am preferat, chiar in detrimentul unor nume care acum imi capteaza atentia (Jil Sander). 

Mi-a placut intotdeuna simplitatea savanta, solutiile de croi ascunse cu talent (doar cel care le cumpara sa le stie, sa le simta, sa se bucure de  ele).  Dar ceea ce a fost prezentat la NY a fost doar o imagine palida a ceea ce inseamna Lang.  As fi preferat chiar citate (se poarta chiar si la numele simandicoase) in loc de aceasta colectie parca facuta in graba, contra cronometru, uitand ca, de fapt, Lang inseamna studiu aproape matematic  asupra culorii, formei si proportiei. 

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>