Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Tabara de curatenie

Tabara de curatenie

Iul 17
Ovidiu Buta

de pe www.salvatidelta.ro

Orice gunoi te-nvata ca unde dai, tot acolo crapa.  Weekendul trecut, pasari crapate sub PET-uri, plastic si mizerii, se labartau prin Delta Dunarii, de-i crapa si ecologistului obrazul de ciuda.

Iar ecologistii care au picat la fix, cat sa vada picajul gunoaielor de sezon estival pe plaja din Sfantu Gheorghe, erau voluntarii Asociatiei "Salvati Delta – AC" si Energy Holding din "Tabara de Curatenie" din 1-29 iulie.

"Tabara de Curatenie" a fost onorata de prezenta reprezentantilor Casei Regale, prin Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei si Alteta Sa Radu, Principe de Hohenzollern-Veringen. Altetele Lor au transmis mesaje ecologiste participantilor si organizatorilor actiunii.

Focul de tabara si spritul turistilor de ocazie s-au inlocuit cu 1,5 tone de sticle tip PET, stranse in doar o saptamana de munca voluntara. Tone care nu-s din drum, ci dintr-o rezervatie naturala.

Un calcul dupa calendarul neortodox spune ca turistii nesalubrizati de mana voluntara arunca PET-ul mai mult vara. Asa ca vara asta, "Salvati Delta – AC" le-a dat în scris pe plaja, din trupuri umane si saci de gunoi, mesajul "Opriti mizeria!" Iar la urmatoarea oprire, promitem sa filmam si mesajul "Arunca-l pe turist din trend!"

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>