Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
80 de colectii – covrigi si cit e moda?

80 de colectii – covrigi si cit e moda?

Apr 30
Cat e moda?
 
 
Numar colectiile de la Bucharest Fashion Week, cele de la Romanian Fashion Week + designerii care prezinta singulari in capitala, in afara celor doua evenimente.

M-am oprit undeva pe la 80 pentru toamna/iarna, dar cred ca cifra e mai sus. O natie creativa care nu sta degeaba! As fi tentant sa spun ca e o tara plina de petites mains (in afara de alea care te cauta la buzunare). Petite main sau Petit talent? Sau grand orgueil?

Ma intreb cum e sa ai un talent imens si o mana foarte mica, ca de copil …. sau creioane din care a mai ramas doar varful.  Sau poate in loc de foarfeca de croitor sa croiesti cu forfecuta de unghie bieuri nastrusnice.

Sau cum e sa ai un talent foarte mic dar maini imense, de plugar sau de pianist, si sa gesticulezi intr-una involburand materiale unul peste altul intr-o revarsare a kitschului. Big Effect!
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>